Επικοινωνήστε μαζί μας: Call Us Icon 2104313786 - 6977216195Contact Us Icon Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σε κάθε φωτιστικό σώμα αναγράφετε στην βάση του ή/και δίπλα απο την λιχνιολαβή η ισχύ του λαμπτήρα που πρέπει να τοποθετηθεί καθώς και η λυχνιολαβή (ντουί).
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεπεραστεί αυτή ισχύ γιατί υπάρχει κίνδυνος της καταστροφής της εσωτερικής εγκατάστασης του φωτιστικού, το σπάσιμο του λαμπτήρα ή των γυαλιών αυτού.
Αν θέλουμε μεγαλύτερη φωτεινότητα θα πρέπει να αναζητήσουμε λαμπτήρες ίδιας ισχύς αλλά με μεγαλύτερη φωτεινή ροή (Lumens). Τέτοιοι λαμπτήρες είναι οι λαμπτήρες οικονομίας CFL ηλεκτρονική λαμπτήρες εκκενώσεως, οι οποιοι έχουν έως και 5πλάσια φωτεινή ροή απο τους απλούς λαμπτήρες πυρακτώσεως και 6πλασια διάρκεια ζωής ή αν θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη φωτεινή ροή θα πρέπει να καταφεύγουμε στους λαμπτήρες Led που έχουν μέχρι και 10πλάσια φωτεινή ροή σε σχέση με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως και 20 έως 50 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους απλούς λαμπτήρες.

Φωτιστικά | LED | DiAVGiA

 

Facebook Page